Blog

Počasí v troubě .-)

26.05.2013 14:01

Máme tady skoro konec května a počasí nám teda moc nepřeje to tedy musím souhlasit, ale pro člověka jako jsem já mi to moc nevadí, tropy jdou vždy mimo mne tak si užívám ještě toho chladu dokud to jde, jakmile začnou tropy bude ze mě troska, která ani nevyleze z bytu..... Rději nebudu rozvádět proč jelikož bych zde strávila hodinou psaní :-) 

 

Jelikož je takhle krásně a sem tam poprchává nutí mě to k tvorbě nejen restů které jsem měla zde na webu ale také v háčkování. Tak jsem se tedy pustila i do práce a plně se tomu věnuji teda pokud mi není ouvej.... Před dvěmi dny jsem se pustila do hračky pro mého Tadeáška tak věřím, že se mu bude líbit a pokud ne tak snad ho potěší i jíná :-)  No a pak mne čeká dodělat dečku pro mojí babičku, která už měla být dávno hotová a já ne a ne se k tomu dokopat bych si nejraději nafackovala :-) 

 

Tak mi držte všichni moc palce aby se mi všechny moje závazky povedly a já našla svůj klid, přeji všem krásný zbytek neděle a těším se na vaše krásné tvorby a nové členky ve Zlatých ručičkách :-)

 

Vaše admin Lucík 

Háček v ruce

23.04.2013 17:40

Máme tady úterní večer  a já držím háček v ruce a pilně pracuju na polštářku návod na něj je uveden v návodech, ale nevím jak vy ale mě se když je tak pěkně nechce vůbec nic a háčkování páchám každý večer co mi síly stačí

Taky máte v jarních i letních úsecích ten samý problém jako já ? V zimě mi to jde od ruky ale teď to vázne a jak vidím krásnou práci tvořilek na FB jde mě hanba fackovat :-) 

Teď budu tvořit setík pro miminko dodělávat polštářek dečku pro babičku dečku pro sebe a do toho čepičku pro sestru a mého Táju Adámek mi řekl že až bude zima, a co jsem čekala už půjde do školy a jen tak na sebe něco chtít nebude :-)  

Nějak moc rychle ten čas letí nedávno v peřince a dnes už je pravou nohou ve škole  :-) 

Tak asi tak zprávy z domova :-)  

Přeji všem krásný týden a těším se na nové příspěvky :-) 

 

Vaše Admin Lucík

Máme tady víkend

20.04.2013 12:23

Čas teda letí to vam musím říci neni to ani pár dní kdy šel tento web do světa a už se nám to pěkně rozrůstá a chtěla bych vám touto cestou moc poděkovat.

Vím že některé fotky nejsiu ješté uveřejněné ale méla jsem tento týden tolik práce že jsem nevéďěla co dříve tak vás prosím o strpení.

Jinak bych chtěla ještě poděkovat mojí mamce že tyto stránky také sleduje a snad jí budou inspirací a konečně opráší jehlice a myslím že by to bylo fajn protože její práce byla vždy skvělá a pro některé by mohla být inspirací

No a to je pro dnešek do tohoto blogu vše a příště zase pár řádků napíšu 

 

Vaše Admin Lucík 

A pomalu začínáme

13.04.2013 11:40

Koukám se takhle na ten můj monitor a říkám si tak a můžme to pomalu spustit a poslat to naše dítě do světa :-)

Hlavou mi běží jedna myšlenka za druhou bude to líbit, bude to mít kladnou odezvu, nekslamu? Dá se ještě přemoct ,,velemoc" facebook ??

Vše se podle mě dá ale chce to na sobě jen pracovat a pracovat a posouvat tu svojíí vizi dál. Tak jdu na to jdu to píchnout na tu mojí rodinnou skupinku na FB aby tady nebylo tak smutno :-) 

Snad mi moje členky odpustí ještě nedodělanost stránek, ale ty nebudou hotovy nikdy jelikož se budou pořád zdokonalovat a plnit překrásnými pracemi 

Přeji krásný víkend a také na nové komentáře a návštěvy :-)

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.